Audre Lorde
High quality botanical A-Z images, complete editorial garden features with text and step-by-step instructional guides. Garden stock image experts
Sastojci – 2 jaja – 25 ml ulja – 350 g pšeničnog brašna – 200 ml jogurta – 50 g sitnog sira – 100 g barene blitve – so Priprema Blitvu sitno isjeckati, staviti u činiju i dodati preostale sastojke: brašno, prašak za pecivo, jaja, ulje, jogurt, sitan sir i so. Umjesiti meko tijesto, dodavajući brašno […]
Recept za lepinje za ćevape, pljeskavice i roštilj.Za 10 minuta pećene.Sastojci:800 g brašna tip 500 1 kašika suhog kvasca (1paketić)1/2 kašike šećera1 kašik...
“BATHURA LEPINICE”: Jedan od najbržih doručaka, gotov za 20 minuta! Recept u komentaru👎
See a recent post on Tumblr from @lesbiaine about sophia-lillis. Discover more posts about sophia-lillis.
See a recent post on Tumblr from @lesbiaine about sophia-lillis. Discover more posts about sophia-lillis.
Sastojci: – 500 ml mleka – 1 kvasac – 1 pecivo – 4 jaja – 1 kasika sol – 200 ml jogurt – 1 kg / 400 g brasno (manje vise) Priprema: Stavite brasno, jaja, pecivo, jogurt, sol i mleko sa kvasecom i zamesite testo (kao za kiflice) da nije tvrdo. Dobro ga izmesite i […]
The marvelous spatuletail (Loddigesia mirabilis) is an Endangered species of hummingbird in the "brilliants", tribe Heliantheini in subfamily Lesbiinae. It is endemic to northern Peru.
Questo itinerario circolare percorre il versante destro dell’ alta valle d’Illasi attraversando la bella foresta di carpini, noccioli e ciliegi selvatici nella parte più bassa e poi più in alto faggi e abeti, raggiungendo l’altopiano lessinico con le sue caratteristiche contrade cimbre e la loro ...
Chalcostigma herrani, Rainbow-bearded Thornbill. Short-billed hummingbird of the high Andes in the "coquettes", tribe Lesbiini of subfamily Lesbiinae. It is found in Colombia, Ecuador and Peru. Its primary habitat is paramo, open country with bushy patches and small woodlands, and gulleys with thickets of ferns and bromeliads. It mostly feeds on the nectar of small flowers on low bushes and shrubs. It often clings to these flowers while feeding. It will take insect prey when available.
The green-crowned brilliant (Heliodoxa jacula) is species of hummingbird in the "brilliants", tribe Heliantheini in subfamily Lesbiinae. It is found in Colombia, Costa Rica, Ecuador, and Panama. It is also known as the green-fronted brilliant. Male green-crowned brilliants are 12 to 13 cm (4.7 to 5.1 in) long and females 10.5 to 12 g (0.37 to 0.42 oz). One female weighed 7.4 g (0.26 oz). Both sexes of all subspecies have a white spot behind the eye and a forked tail, though that of the female is not as deeply indented as the male's.