Exclusively Produced by us, this great poster measures 16" x 20" and includes 6 species of the Pionus Parrot that are known in the pet trade. Description from bluesbirdtoys.com. I searched for this on bing.com/images
This Mugs item is sold by WingsyThings. Ships from Bristol, PA. Listed on Dec 12, 2022
Learn more about Pionus parrot and its personality, temperament, origin, and lifespan and discover how to raise this bird the right way.
Photos of Bronze-winged Pionus Parrot
Phalaborwa Limpopo Province South Africa This bird is one of my pets.
Toda la calidad, tradición y cuidado por el detalle está condensado en nuestra nueva LÍNEA PIONUS y la fusión de cueros Turín/Fantastic. #Trianon... 100% cuero, 100% Colombiano. #Billeteras #Bolsos #Cinturones #Llaveros #Compracolombiano #Colombianocompracolombiano
Pionus parrots can easily become stressed out if they get bored, so it's important to provide plenty of stimulation for them throughout the day. Try to let them out of their cage as often as possible so they can fly and hop around. Buy...
Lost Friday January 5th 2018: Pet Pionus Sacramento, California, CA, United States | Lost & Found Ref# L39506
Learn more about intelligent white-capped pionus parrots, and how to care for these feisty, yet affectionate pet birds.
The White Capped Pionus, or White Crowned Parrot as it is also known, is a friendly and fun parrot. Here's everything you need to know about this breed!
Lost Wednesday April 30th 2014: Pionus Parrot / Bird Burlington, Ontario, ON, Canada | Lost & Found Ref# L26599
Lost Tuesday July 14th 2015: Pionus Parrot / Bird Guelph, Guelph/Eramosa, Ontario, ON, Canada | Lost & Found Ref# L20386
White-capped Parrot | Pionus seniloides …
Blue-headed Parrot (Pionus menstruus)
Red-billed Parrot (Pionus sordidus)
Blue-headed Parrots (Pionus menstruus), also known as Blue-headed Pionus. Inspecting cavities of decaying palm. They build there nests in these palms, so perhaps they were looking for a nesting site. Taken at La Siria, Circasia, Quindío, Colombia. This is a common species often seen in large numbers. Its range is from Costa Rica south to Bolivia and Brazil. Alt. 1250 M.
Pionus menstruus, Blue-headed Parrot is a resident in tropical and subtropical Brazil to Costa Rica, found in forest and semi-open country. It is largely restricted to humid or semi-humid regions, but locally extends into drier habitats, at least along rivers. They eat fruit and seeds, and sometimes grain. They roost communally in palm and other trees, and large numbers can be seen at the roost sites at dawn and dusk. Screeching call note rises in pitch, usually given doubled or tripled.
Sarapiquí, Heredia, Costa Rica, América Central